Povratna embalaža

POSEBNOekodobraPONUDBA

Vrnite ali ponovno uporabite embalažo in si zagotovite večji popust namesto večjega kupa odpadkov.

Rešitve za lepši svet iščemo iz dneva v dan, zato bomo možnosti tudi v nadaljnje dopolnjevali in nadgrajevali. V kolikor spodaj ne najdete opcije, ki bi ustrezala vam, ali pa imate še boljšo idejo, ste dobrodošli, da nas kontaktirate preko vam najljubšega kanala.

Izberite paket Dobra navada

 

Ob izbiri enega izmed paketov Dobra navada se odločite za navado, ki je najprijaznejša do okolja in vaše denarnice (prihranite lahko tudi več kot 100 €). Ob prvi dostavi namreč prejmete Slovensko spirulino Eko Janez v polni embalaži, ki je najboljša za shranjevanje pri vas doma. V nadaljevanju pa vam Eko Janez spirulino dostavlja na rinfuzo. In v spodbudo k vsaki nadaljnji pošiljki doda še prijetna presenečenja.

Izbirate lahko med hrustljavo dobro navado ali dobro navado v prahu

Zbral/-a sem več popolno ohranjenih embalaž

V primeru, da se vam je doma nabralo več kosov embalaže iz posamičnih nakupov lahko le te preprosto vrnete, Eko Janez pa vam v zahvalo pošlje promocijsko kodo, ki jo unovčite pri naslednjem nakupu.

Kako odpošljem embalažo?
Ko dvignete kvaliteto svojega vsakdana in zaužijete vso prejeto spirulino, lepo ohranjeno embalažo v celoti varno zapakirajte v transportno škatlo v kateri ste jo prejeli in nanjo nalepite odpremnico GLS, ki jo hitro ustvarite na povezavi

Na povezavi enostavno najdete vam najbližjega od 700 GLS paketomatov po vsej Sloveniji in kadarkoli preprosto oddajte paket. Paketomati so dobro opremljeni z enostavnimi navodili, ki vam omogočijo hitro vračilo.

VRAČILO JE POPOLNOMA BREZPLAČNO. Še več, Eko Janezi smo veseli, ko prispevamo k zmanjšanju količine odpadkov, zato vam za vsako lepo ohranjeno vrnjeno embalažo podarjamo popust.

Hkrati vrnjena/-i:
1 embalaža = koda za 0,50 € popusta
2 embalaži = koda za 2,00 € popusta
za vsako naslednjo embalažo dodamo še 1,00 € popusta (torej: 3 embalaže = 3,00 €, 4 embalaže = 4,00 € …)

Kodo za popust prejmete na elektronski naslov, ki ste ga navedli pri nakupu, takoj, ko se embalaža vrne na našo kmetijo in ustreza standardom povratne embalaže (navadno 2-3 dni po oddaji paketa v paketomat).

Vrnjena embalaža mora vsebovati cel steklen kozarec in pokrov ter oba dela zunanje šatulje, ki ni poškodovana ali umazana. Torej taka, da je primerna za ponovno uporabo. V slučaju, ko embalaže žal ne bodo primerno ohranjene, boste prejeli promocijsko kodo le za tiste, ki ustrezajo standardom Eko Janez povratne embalaže.

Image

Naročite se na novice

Ne zamudite izjemnih priložnosti. Eko Janez vam bo na svete cajte tud kaj poslal.
Image
Pokličite nas na 040 874 363. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro. Kontaktirate nas lahko tudi preko spletnega obrazca ali ekronskega naslov info(a)ekojanez.si
Image