Dobra navada v prahu
Dobra navada v prahu

Dobra navada v prahu

89,90€
Izberite naročnino:

Količina.

paket 60 dni: 3 paketi spodbude: 89,90 € in brezplačne poštnine za vse pakete (14,80 € prihranka)

paket 3 mesece: 5 paketov spodbude: 149,90 € in brezplačne poštnine za vse pakete (25,10 € prihranka)

paket pol leta: 10 paketov spodbude: 289,90 € in brezplačne poštnine za vse pakete (60,00 € prihranka)

Slabe navade je lahko osvojiti, a težko z njimi živeti, medtem ko je dobre navade težje osvojiti, a je z njimi življenje bistveno lažje. Ko začenjamo z novimi navadami in si želimo izboljšati svoje življenje, je vedno lažje, če nam nekdo stoji ob strani, nas spremlja in spodbuja. Zato je Eko Janez sklenil, da bo vaše spremstvo na poti do stabilnega zdravja, izgube kilogramov, okrevanja po poškodbi in življenja z več energije.

Ko se odločite za paket Dobra navada ste se odločili za korak k trajni spremembi. V paketu prejmete izbrano prehransko dopolnilo Eko slovensko suho spirulino in določite koliko časa želite, da je Eko Janez z vami v podporo.

Kako pa izgleda podpora Eko Janeza?
Tako, da vas vsakih 20 dni opomni na vašo namero z novo pošiljko Eko slovenske Spiruline na rinfuzo in darilom presenečenja, ki vas bo še dodatno motiviral, podpiral v vztrajnosti ali nagradil.

Dodatne koristi Dobrih navad so tudi velik prihranek pri nakupu Eko spiruline in poštnini ter prispevanje k zmanjšanju količine odpadkov, saj skozi osvajanje dobre navade uporabite eno samo embalažo spiruline.
Znanstvene raziskave so potrdile, da za osvojitev trdnih navad ljudje potrebujemo 60 dni. Ravno zato osnoven izziv traja 60 dni. Bolj odločnim pa z veseljem stojimo ob strani 3 mesece ali pol leta in jih nagradimo s še večjo ugodnostjo pri nakupu in pestrejšimi darili ob rednih pošiljkah.
Zdaj je idealna priložnost, da začnete z navadami, ki vas pripeljejo do zdravja, samozavestnega videza in obilja.

»Najprej oblikujemo navade, nato navade oblikujejo nas«
John Dryden

Potek osvajanja trajne Dobre navade:

  • Odločite se za željeno trajanje Eko Janezove Dobre navade.
  • Opravite nakup po znižani ceni za ljudi dobrih navad.
  • Ob prvi pošiljki prejmete izbrano suho Eko slovensko spirulino.
  • Vsakih 20 dni vam, brez vaše skrbi, Eko Janez dostavi novo pošiljko spiruline. Le ta bo zapakirana v varčnejši embalaži na rinfuzo, tako da jo enostavno shranite v šatuljo, ki je z vami že od prvega dne.

Ob vsaki pošiljki vam za dodatno motivacijo in spodbudo Eko Janez priloži prijetno presenečenje.

Spirulina v prahu, pridelana v Sloveniji.

Spirulina, ali modro zelena alga (Arthrospira platensis), je superhrana z najvišjo koncentracijo funkcionalnih hranil do sedaj odkrito v katerikoli hrani, rastlini, žitu, zelišču…Zato ni presenetljivo, da vesoljska agencija NASA spirulino uvršča med pomembnejši del prehrane astronavtov v času misij v vesolju. Ne le, da je preprosta za uživanje in glede na svojo bogato hranilnih vrednosti zavzame izjemno malo prostora, je tudi hrana, ki opazno povečuje raven energije, pomaga telesu odvajati toksine in je neverjetno lahko prebavljiva. Ni razloga torej, da ne bi te vesoljno dobre hrane uvedli v reden jedilnik tudi na zemlji in začeli uživati v dnevih polni energije in zdravega počutja.

KAKŠNE SO KORISTI UŽIVANJA SPIRULINE?
Spirulina je najbogatejše beljakovinsko živilo, saj vsebuje kar 68% beljakovin. Znanstvene raziskave iz dneva v dan odkrivajo nove pozitivne lastnosti na človeško telo. 

Spirulina vsebuje esencialne aminokisline, ki jih naš organizem ne more proizvajati, zato je še posebno priporočljiv dodatek prehrani vegetarijancev in veganov.

KAKO PA NAJ SPIRULINO UPORABIM?
Uporaba: Eko spirulino v prahu lahko uživate samo ali pa jo preprosto vmešajte v kozarec vode, najljubši smoothie, sok, jogurt, dodajte jo h kosmičem, solati ali z njo popestrite svoje najljubše specialitete. Priporočen dnevni odmerek je 5g (približno ena čajna žlička).

Shranjevanje: Hranite v temnem in suhem prostoru, po uporabi embalažo dobro zaprite. Kliknite tukaj za enostavne recepte s spirulino

Sestavine: 100% spirulina, nadzorovano pridelana v Sloveniji. Vsebuje naravno prisotne sulfite.
Poreklo: Slovenija.
Veganski izdelek.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Povprečna energijska vrednost na 100 g
Energijska vrednost: 366 kcal/100g (1548 kJ/100g)
Beljakovine / proteins: 68,5 g
Fikocianin / phycocyanin: 13 g
Ogljikovi hidrati / carbohydrates: 9,8 g (od tega sladkorji 0,2 g)
Maščobe / fats: 5,85 g
Sol / salt: 0,94 g
Magnezij / magnesium: 270 mg
Železo / iron: 74 mg

Vitamin B6: 15,7mg
Vitamin E: 5,5 mg

Naročite se na novice

Ne zamudite izjemnih priložnosti. Eko Janez vam bo na svete cajte tud kaj poslal.
Image
Pokličite nas na 040 874 363. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro. Kontaktirate nas lahko tudi preko spletnega obrazca ali ekronskega naslov info(a)ekojanez.si
Image